"Fancy"

FIN & PL MVA Cadinan Pal

s. 4.8.1998

Fancy on creme-soopeli 9-vuotias kleinspitz herra. Fancy on luonteeltaan iloinen ja reipas, mutta myös erittäin alistuvainen. Fancy ei mielellään jää yksin vaan tykkää ihmisten seurasta. Fancy on kyllä varsinainen mammanpoika eli ei aina niin kovin rohkea.

Fancyn päivärutiineihin kuuluu nukkuminen, syöminen ja epäillyttävistä äänistä ilmoittaminen. Fancy tykkää ulkoilusta ja sen voikin antaa juoksennella vapaana esim. mökillä koska sen on niin kiltti ja totteleekin useimmiten.

Fancy ei juurikaan leiki kuten Nalle vaan keskittyy syömiseen ja ruoan vahtimiseen. Fancy onkin jatkuvasti hieman Nallea pulleampi. Fancyn pahoja tapoja ovat sisälle pissiminen (kun on yksin ja hermostuu) sekä kimeä haukunta, joka ei lopu edes käskemällä.

Erilaisista hoitotoimenpiteistä, kuten kynsienleikkaus tai eläinlääkäri, Fancy nauttii. Luonteiltaan Nalle ja Fancy ovat kuin yö ja päivä. Fancy on erittäin kiintynyt Nalleen kun taas Nalle voisi sopeutua myös elämään ilman Fancyä. Ihmisten huomiosta pojilla on kova kilpailu ja voikin sanoa että Fancyllä on henkinen yliote Nalleen. Kuitenkin todella tiukan paikan tullen Fancy antaa Nallelle periksi. Nalle ja Fancy ovat jo useamman vuoden asustaneet eri osoitteissa, Fancy Kannelmäessä Johannan äidin Mailiksen luona ja Nalle Töölössä Johannan & Oskun kanssa.

Fancyllä on takanaan kohtalaisen menestyksekäs näyttelyura. Suomessa Fancy on saavuttanut muotovalionarvon ja Puolasta Euroopan Voittaja -näyttelystä mukaan lähti myös Puolan muotovalionarvo. Fancy on tykännyt näyttelyissä esiintymisestä ja todennäköisesti menemmekin vielä joskus uudelleen. Kansainvälisen muotovalionarvo houkuttelisi, mutta toisaalta eihän se ole kuin titteli. Tällä hetkellä Fancy kuitenkin nauttii eniten kotonaolosta läheisten seurassa. Fancyä ei ole haluttu käyttää jalostukseen, koska sillä on ollut mystisiä kipukohtauksia sekä jonkinsorttisia hengitysvaikeuksia.

Fancyn sukupuu

I
Kendy Vom Schmiedeeck
FIN28584/95 oranssi

II
Deyno V.D Borbeckerhöhe
VDH/DSP65594 oranssi

III
   Petzy V.D.
Rosenharth
 VDH/DSP62139 oranssi

IIE
Winny V.D. Borbeckerhöhe
 VDH/DSP64196 or
anssi

IE
Viktoria V. Schaumburg-Lippe
VDH/DSP66665 oranssi

IEI
 Claus V. Schaumburg-Lippe
VDH/DSP63366 oranssi

IEE
 Luzie V. Schaumburg-
Lippe
VDH/DSP65264 oranssi

E
Cadinan Chanel Five
FIN23230/97 musta

EI
Pienenpolun Domino
SF085557/93 musta

EII
Imperator Zum Alten Feuerwehrturm
SF33020/90 musta

EIE
Pienenpolun Friidu
SF30401/89 musta

EE
Pienenpolun Fiona
SF13054/92 musta

EEI
Jordkildehus Marko
DK00461/89 musta

EEE
Farah Zum Alten Feuerwehrturm
SF11126/89 ruskea